Tilbehør til tiden

Forårstegnene pibler frem derude! Det er en skøn tid, vi går i møde med lysere aftener og lunere temperaturer. Og så er det nu atter tid til farver! Det er dejligt at kunne byde foråret velkommen – og en god ide at byde det indenfor i garderoben samtidig. 

En let og billig måde at gøre dette på er ved at vælge lidt nyt tilbehør. Du kan på den måde ”smage dig lidt frem” på hvilke farver fra den nye forårsmode du er tiltrukket af – og derved undgå en masse dyre fejlkøb.

Her er det også tilladt at lege med mønstre og farver samtidig. Du kan nemlig let skabe flere effekter gennem tilbehøret.

Hvis du synes dit tøj altid er farveløst og kedeligt (sort!) og gerne vil prøve lidt nyt – men stadig ikke bryder dig om mange farver på dit tøj, så er det nemt at tilføje lidt ”spræl” bare ved at investere i et tørklæde med mange farver og mønstre.

Det kan også være, at der er farver og mønstre nok i dit tøj, og du trænger til lidt ro – så anskaf dig nogle flotte ensfarvede tørklæder.  

Men husk, man må gerne kombinere flere mønstre og flere farver, så der både er på tøjet og på tilbehøret – sørg bare for, at der er harmoni, så det ikke ligner et tivoli :)

IMG_1201Tørklæderene, vi har fremme i butikken nu, er i lette materialer, så man sagtens kan holde dem ud, selvom vi går den lunere tid i møde.

Kig efter tørklæder lavet af viskose, tyndt bomuld eller silke – undgå på nuværende tidspunkt for meget kunststof, uld og tykke bomuldsvævninger (gem dem til efteråret). Og husk at prøve dem på!

Vi hjælper gerne!

Go’ tilbehørsjagt!

Kh C

Brug for hjælp?? Tjek vores tørklædekursus her…
Eller find inspiration i vores tøjkatalog