Vælg med stil

Det har været en dejlig, hektisk uge for mig i sidste uge, hvor jeg besøgte en meget inspirerende modemesse. Det er så fantastisk at se hvilke tendenser, der rør sig derude i modebilledet,
og herefter transformere det til noget brugbart for min dejlige butik.

Men én ting hæftede jeg mig særligt ved:
Der findes rigtig mange stilarter i modeverden lige nu – så mange, at man faktisk ikke rigtig kan vælge forkert. Det er jo en rigtig god nyhed! Og så kan man jo lige så godt benytte lejligheden til at prøve lidt forskellige udtryksmåder af. Måske åbner det nye muligheder for nye sammensætninger i garderoben – man kunne jo blive overrasket :)

Det er sjovt at lege med de mange forskellige stilarter, for man behøver bestemt ikke vælge den samme stil hver dag!

Kender du det, at det tøj, du havde planlagt at tage på aftenen før, bare slet ikke er det, du ville have på næste dag? Det er fordi vores sind og humør har en kæmpe indflydelse på vores velbefindende, og dermed også hvilket tøj, vi befinder os bedst i lige den dag.

Det kan derfor være en god ide, at have flere løsningsmodeller for de samme stykker tøj. Det betyder, at du ved blot at udskifte én enkel del, kan ændre udtrykket fuldstændigt, og dermed tilpasse dit tøj efter dit humør. Udgangspunktet er måske det samme, men resultatet bliver simpelthen noget helt andet.

buksJeg gjorde præcis det i sidste uge. Jeg valgte at skifte mine ellers elskede jeans ud med et par bløde baggy bukser! Det var en kæmpe forandring for mig, for det var en helt anden stil, end hvad jeg ellers er vant til at gå i… Men det var fantastisk :)

Det tog mig lige et kvarters tid at vænne mig til den nye fornemmelse, men hold op hvilke muligheder et enkel par bukser pludselig giver i min garderobe.

Et enkelt par bukser – men en kæmpe forskel – er det ikke herligt?

Kh C

PS: Du kan hente ny, råt for usødet, inspiration i mit seneste katalog her!