Forår i luften

Yes… Det er ved at være forår! Man kan mærke det i luften!

Det er så dejligt, når man går fra mørke til lys – fra vinter til forår. Alting spirer, luften er lun, og det er lyst længere! Herligt.

Men… da foråret som bekendt også sagtens kan byde på både regn, rusk og overskyet vejr, kan det godt være svært at gennemskue, hvor lidt og hvor meget, man skal skifte ud på nuværende tidspunkt. Man står ligesom stadigvæk med et ben i hver lejr – vinter og forår. Den ene dag, hvor solen skinner, har man lyst til lette og lyse klæder, mens den anden dag byder på overskyet, koldt og blæsende vejr – og der har man brug for varmt tøj igen.

Så… Hvordan griber man så lige det an?

Nemt :)

Jeg har lavet en lille video om hvordan. Ideen er, at du her i overgangen tager udgangspunkt i dit sædvanlige hverdagstøj, fx et par jeans og en T-shirt. Det, du nu skal gøre, er at supplere det med de nye forårsfarver. Og det gør man lettest ved at skifte det tilbehør ud, som man bruger. Det kunne være et nyt tørklæde i en ny farve, en let jakke, en cardigan, en vest… Men i lyse farver og/eller i lette materialer.

Se filmen her

På den måde er det farverne i tilbehøret, der gør garderoben forårsklar – nemt og enkelt!

Kh C

PS. Du kan hente mere inspiration i mit nye katalog