Så mange muligheder, hvis du tør!

Vi har så mange muligheder – og hver dag skal vi træffe mange beslutninger ud fra alle de her muligheder.

En af de beslutninger, vi skal træffe hver eneste dag, er hvilket tøj vi vil have på! Det er nok de færreste af os, der kan sige os fri for at have et skab proppet med tøj (læs muligheder), men det er samtidig også de fleste af os, der hårdnakket påstår, at vi ingenting har at tage på!

Den følelse af ikke at have noget at tage på opstår, når vi føler os idéforladte – vi kan ikke se mulighederne i det tøj, vi har.

Men mulighederne i tøjet opstår først, når vi tør! Når vi tør sætte noget andet sammen, end det vi plejer. Lave nye kombinationer. Og jeg lover, at der skal næsten ingen ændringer til, så har du lige pludselig 10 nye sæt, der ser vidt forskellige ud. Ja, og måske endda, meget forskellig fra det, du plejer at gå i.

Modeshowet i år var et ganske glimrende eksempel på dette. Hver model havde 2-3 stykker tøj ekstra med på scenen, og blot ved at udskifte 1 enkel del, gav det sættet et helt andet look. Alt afhængig af smag og behag, anledning eller humør, var det tydeligt for alle, at hver enkelt sæt havde et hav af muligheder!

Det var derfor også en fornøjelse for mig at overvære, hvordan alle de her skønne kvinder, der var med til modeshowet, gik derfra med armene i vejret, hujende over de mange ideer og inspirationer, de havde fået på blot en time! Fantastisk!

Du kan tage et kig på den lille video, vi har sammensat over dagen lige her…

Kh C