Hvor er det dog dejligt inspirerende!

slot

Jeg har i denne weekend været på Clausholm Slots livsstilsmesse, hvor min butik havde en stand.

Vi var der for at inspirere folk med vores lækre varer fra butikken og vise nye muligheder for at klæde sig på med velvære. Det var en herlig weekend! Masser af glade mennesker, god stemning, flotte omgivelser og fantastisk vejr (det meste af tiden)!

Og hvor var der mange flotte og inspirerende stande på messen. Der var alt fra biler til brudetøj, fra slik til skopuds, fra blomster til bolsjer. Så meget forskelligt at blive inspireret af og så mange indtryk! Hvor er det bare skønt at kunne gå rundt mellem så meget forskelligt – forskellige stande og forskellige mennesker, alle med hver sit at byde på, alle med hver sit udgangspunkt. Man får virkelig så mange indtryk med sig hjem og jeg sugede stemningen til mig!

Det var ligeledes også herligt at se så mange forskellige mennesker finde vejen forbi vores stand! Det viser bare, at tøj ikke har noget at gøre med hverken alder, mærker eller mode. Det har noget at gøre med velvære, type og facon! Og med vores lille interimistiske prøverum blev det til en masse tøjprøvninger, en masse snak og ikke mindst en masse ”syn for sagen”!

Det er skønt at få øjnene op for, at der er mange måde at gøre tingene på – og at der heldigvis ikke er en facitliste :)

Det er inspiration!
Herligt!

KH C